Best Distribution, afaceri de un milion de euro in Q1

Best Distribution , jucator pe piata de distributie de jocuri pentru PC si console, a realizat, in primele trei luni ale anului 2007, o cifra de afaceri de un milion de euro astfel incat rulajul Best Distribtuion a crescut cu 35 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cresterea cifrei de afaceri din primul trimestru al acestui an se datoreaza, in proportie 90 de procente, vanzarilor de jocuri pentru PC. Restul de 10 procente provine din vanzarile de console. Anul trecut, in aceasi perioada, cifra de afaceri provenea din vanzarile de jocuri pentru PC in proportie de 70 de procente, restul de 30 de procente fiind acoperite de vanzarile de console si jocuri pentru console.

„Este anul vanzarilor de jocuri pentru PC, chiar daca, aparent, consolele sunt vedetele anului. In luna martie a acestui an, am vandut jocuri pentru PC in proportie de 75%, 2% PlayStation3, 15% PlayStation2 si 7% PlayStation Portable”, a declarat Michaël Allardin, directorul general Best Distribution.

Best Distribution, membru al RTC Holding, este unicul importator si distribuitor in Romania al celor mai importanti producatori de jocuri pe plan mondial – Electronic Arts, Activision, Codemasters, Cenega si alti publisheri recunoscuti pe plan european si mondial. Compania detine pozitia de lider pe piata romaneasca, cu o cota de aproape 70%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Amancio Ortega, fondatorul Zara, a devenit un magnat al imobiliarelor
Setari Cookie-uri