Joaca este cea mai potrivită metodă pentru a le deschide celor mici dorința de învățare. Datorită curiozității lor native, copiii adoră să exploreze și să descopere lucruri noi, încă din primele luni de viață. Părinții au nevoie de susținere în acest demers, iar aici intervine misiunea brandului Jucărești. Ne-am propus să producem jucării și seturi educative, care vor ajuta la dezvoltarea intelectuală și motrică a copiilor, astfel încât să poată să crească armonios, într-o- manieră cât mai atrăgătoare.

Adaptându-se la nevoile copiilor în funcție de vârsta pe care o au, Jucărești oferă jucării educaționale și de activitate fizică adecvate nivelului de dezvoltare pe care cei mici l-au atins, astfel încât cei să își dezvolte simțurile, să își exerseze creativitatea și să îmbunătățească abilitățile sociale.

Cei mici sunt mereu interesați să învețe lucruri noi, fiind atrași de obiectele colorate, care scot sunete plăcute sau care se mișcă lin. Acestea sunt doar câteva dintre calitățile prezente la jucăriile pe care le producem. În plus, dorim să menționăm dezvoltarea IQ-ului, satisfacerea curiozității, dezvoltarea motricității fine, a abilităților sociale sau de rezolvare a problemelor.

Unele dintre jucăriile pe care le-am produs de-a lungul timpului pot fi manipulate și transformate în diverse forme și structuri, oferind în același timp oportunitatea de a învăța despre echilibru, forța gravitației sau construcții solide. Fiecare model de jucărie are clar specificat vârsta căreia i se adresează, cu toate acestea, părinții trebuie să fie responsabili și să aleagă jucăriile potrivite pentru nivelul de dezvoltare al celor mici. Altfel, copiii se pot plictisi sau pot deveni frustrați, iar procesul de educație poate suferi întreruperi ce pot fi destul de greu recuperate.

Printre cele mai importante beneficii pe care le puteți găsi în oferta de jocuri și jucării educative pregătită de Jucărești, se numără:

Dezvoltarea motricității fine și grosiere

Jucăriile educaționale pe care le producem îi stimulează pe cei mici să își folosească degetele de la mâini, iar efectul pe termen mediu este dezvoltarea motricității fine. Ei vor putea destul de rapid să utilizeze tacâmurile, să închidă nasturii de la haine ori să își lege șireturile. De asemenea, jucăriile care trebuiesc împinse, trase ori ridicate, ajută la antrenarea tuturor mușchilor, un factor benefic pentru cei mici să se dezvolte uniform.

Dezvoltarea abilității de rezolvare a problemelor

Această abilitate este necesară în special la copiii preșcolari, care se pregătesc pentru intrarea în sistemul formal de învățământ. Dezvoltarea memoriei, creșterea coordonării și susținerea procesului de alfabetizare sunt doar câteva dintre beneficiile jucăriilor pe care le producem și care ajută la provocarea minții celor mici. În acest fel ei vor învăța cum să se concentreze, cum să-și dezvolte răbdarea, să își îndrepte atenția asupra unei singure sarcinii, dar și cum să învețe din greșeli.

Dezvoltarea inteligenței emoționale

Copiii sunt ființe sociale, iar acest detaliu se poate observa încă de la cele mai fragede vârste. Cu ajutorul jucăriilor educaționale produse de Jucărești, aveți la dispoziție un ajutor important pentru a-i învăța despre emoții, jocuri de rol sau pentru a le dezvolta empatia. Pe măsură ce vor învăța să identifice emoții precum supărare, bucurie, tristețe sau nervozitate, cei mici îți vor dezvolta simultan și inteligența emoțională.

Eforturile noastre se îndreaptă în special către familiile tinere cu copii mici, care își doresc să le pună la dispoziție toate resursele necesare pentru o dezvoltare armonioasă, într-un mediu care îi stimulează. Ne-am străduit ca în oferta noastra să se regăsească jucării și materiale diferite, care sunt caracterizate prin individualitate și inovație. Sunt evitate produsele care nu incită imaginația sau care nu oferă beneficii majore copiilor.

Oferim inspirație pentru a petrece timpul liber într-un mod cât mai creativ, iar fiecare moment petrecut în familie să aducă bucurie și satisfacție tuturor, mici și mari.

Sursa foto: Piqsels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri