Cum se pot adapta IMM-urile la contextul economic actual și care sunt soluțiile de sprijin la care pot apela aceștia? BCR și start-up.ro vor să răspundă acestor întrebări prin organizarea evenimentului online ”Soluții de finanțare pentru afaceri inteligente”.

În cadrul acestui eveniment online, care va avea loc pe 6 aprilie și la care te poți înscrie gratuit aici, vom afla ce soluții de finanțare sunt disponibile cu fonduri de la bugetul de stat și garantate de FNGCIMM, și care sunt fondurile europene care îi pot ajuta pe antreprenori să-și dezvolte afacerile în următoarea perioadă.

Alături de reprezentanți BCR și de reprezentanți ai administrației publice aducem și antreprenori care au beneficiat de diverse programe de finanțare, pentru a descoperi exemple concrete de succes.

Fă cunoștință cu vorbitorii evenimentului ”Soluții de finanțare pentru afaceri inteligente”.

Evenimentul începe pe 6 aprilie, la ora 10.00 și se va desfășura pe platforma IC.events. Înregistrarea și participarea sunt gratuite și vei avea ocazia de a interacționa cu speakerii și de a descărca ghiduri utile. Programul este disponibil aici.

În cadrul evenimentului îi vei putea urmări pe:

Florin Jianu, președinte CNIPMMR - Florin Jianu este președintele Consiliului Național al IMM-urilor din România din anul 2016, vicepreședinte al Uniunii Europene a IMM-urilor (SMEunited) și președinte de onoare al Organizației Tinerilor Antreprenori din Europa (JEUNE). A ocupat în trecut de două ori poziția de ministru pentru mediul de afaceri și este un puternic susținător al mediului de afaceri național și european, cu o abordare bazată pe inovație, digitalizare, finanțarea start-up-urilor și încurajarea antreprenoriatului în rândul tinerilor. Florin Jianu a fost, de asemenea, inițiatorul programului „Start-up Nation – România”, cel mai de important program din România pentru finanțarea start-up-urilor.

Dumitru Nancu, președinte FNGCIMM - A lucrat 9 ani în diverse funcții de conducere în cadrul instituției financiar-nebancare, precum și în alte instituții din domeniul financiar.
Are 10 ani de experiență în domeniul universitar, fiind Lector Universitar Doctor în cadrul Facultății de Științe a Universității ”Ovidius” din Constanța. La finalul lunii septembrie 2021, Dumitru Nancu, a fost ales membru în Consiliul de Administraţie al Asociaţiei Europene a Instituţiilor de Garantare (AECM) pentru un mandat de trei ani.

Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR - Bogdan Cernescu are o experiență extinsă în banking, asigurări și real estate și este un susținător al mediului antreprenorial. El a preluat în urmă cu doi poziția de Director Corporate Coverage la Banca Comercială Română. Anterior, Bogdan a ocupat în perioada 2015-2020 poziția de Managing Director la Țiriac Imobiliare, fiind și membru în board-ul companiilor Allianz Țiriac Asigurări, Țiriac Group și Meteor SA & Universal SA. În 2020 a revenit în BCR, după ce în perioada 2013-2014 a fost Managing Director Head of Real Estate Workout & Asset Management la BCR și Managing Director la Erste Group Immorent în perioada 2007-2012.

Oana Bâra, Coordonator Programe de Finanțare BCR - Oana Bâra, absolventă a Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, are 15 ani de experiență în coordonarea proiectelor finanțate din fonduri europene. Cele peste 80 de proiecte în care a fost implicată (cu o valoare cumulată de peste 100 de milioane de Euro) au avut ca obiectiv principal dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial competitiv, susținerea eforturilor antreprenoriale responsabile și dezvoltarea resurselor umane prin îmbunătățirea nivelului de cunoștințe și abilități ale angajaților din diferite sectoare economice. În prezent, contribuie la implementarea fondurilor europene și guvernamentale - sursă incontestabilă a creșterii economice durabile - în calitate de coordonator al programelor de finanțare din cadrul Băncii Comerciale Române.

Mihai Boștinaru, fondator Pet Factory - Pet Factory este unul dintre principalii jucători de pe piața de hrană și accesorii pentru animalele de companie. Compania s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, prin atragerea de finanțări și produse de factoring, fiind activă atât în rețelele de supermarketuri și cabinete veterinare, precum și în segmentul magazinelor de proximitate și petshop-uri.

Ioan-Mariel Petric, Fondator și CEO KangooPack - KangooPack este o companie din Alba-Iulia care oferă soluții integrate de ambalare - utilaje și produse consumabile pentru ambalarea mărfurilor pe paleți, ambalare grupată, legare, formare și sigilare cutii și consumabile.

Laurențiu Drăgan, Co-Fondator Mama Cozonacilor - Mama Cozonacilor este un brand din Bran care a evoluat de la brutărie la servicii complete în turism - pensiune, evenimente și produse locale.

Alexandru Holicov - Fondator Adservio - Alexandru Holicov este antreprenor de la 18 ani, iar în ultimii 13 ani misiunea sa a fost să contribuie la digitalizarea educației în România. În 2008 a pornit Adservio – o platformă de management educațional care pune la dispoziția elevilor, profesorilor și părinților un mijloc de a face învățarea mai eficientă și mai plăcută.Astăzi, Adservio este cea mai completă platformă de management educațional din România, folosită cu încredere de peste 1000 de grădinițe, școli și licee, iar Alex e gata de următoarea provocare: dezvoltarea internațională.

Evenimentul va fi live pe 6 aprilie2022, de la ora 10.00, pe platforma de evenimente virtuale IC Events, dar și pe pagina de Facebook start-up.ro. Înscrie-te aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri