Curiero si-a propus cresterea cifrei de afaceri pe segmentul de livrari postale la 5,6 milioane euro in 2007, cu 60% mai mult decat anul trecut. Compania si-a planificat ca, pana la sfarsitul anului, sa acopere in proportie de 80% zonele rurale cu serviciul postal.

“Segmentul de posta reprezinta o oportunitate de dezvoltare pentru piata de curierat in ciuda restrictiilor tarifare reglementate. Concurenta in aceasta zona este benefica si va creste calitatea serviciului”, a declarat Bogdan Carcu, presedinte Curiero. “Ne asteptam ca, odata cu extinderea livrarilor tip posta in mediul rural, portofoliul de clienti Curiero care solicita livrari de documente in aceasta zona sa creasca”, a mai spus acesta intr-un comunicat al companiei.

Curiero acopera in acest moment 60% din mediul rural al Romaniei cu serviciul postal. Pentru planurile de extindere in aceasta zona, Curiero a demarat suplimentarea echipelor de livrare cu 3500 de noi curieri postali.

Curiero, unul dintre liderii pietei de curierat intern din Romania, este operator national de curierat intern care asigura servicii de curierat rapid, curierat express, curierat postal si curierat cargo. In 2006, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 8 milioane euro.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si