Vremea frumoasă aduce speranță, primăvara este sezonul perfect pentru a începe proiectul de reamenajare a casei și curții tale.

Un prim pas foarte important este curățenia și eliberarea spațiului, pentru a putea observa locația dintr-un alt unghi și a lăsa imaginația să zboare către noul proiect. Un al doilea pas constă în alegerea designului și materialelor potrivite, iar aici, Elis Pavaje este partenerul tău de nădejde. O curte nu este completă fără o alee și pavelele montate corespunzător, ce pot transforma spațiul tău într-o grădină urbană splendidă. Poate, la început, considerai că importanța acestora nu este foarte mare în planul de amenajare a grădinii, însă, îți poți imagina curtea fără pavelele Elis Pavaje?
O nouă viziune și un proiect ambițios merită susținerea Elis Pavaje, iar odată cu venirea sezonului renovărilor ți-am pregătit o ofertă specială! În perioada 4 aprilie – 16 mai, Elis Pavaje acordă 30% reducere pentru modelele de pavaj Anima și Malo, ce prin designul lor, îți conturează spațiul pe care l-ai visat.
Disponibile într-o gamă largă de culori, pavelele robuste premium Anima pot fi utilizate pentru a contura o alee modernă în cadrul curții tale, o terasă sau pot dinamiza spațiul cu un detaliu de margine. În funcție de designul dorit, poți combina mai multe culori și crea acel aspect vibrant, potrivit personalității tale.
Prin mixul de forme și variantele de nuanțe telurice, pavelele premium Malo dau o notă de naturalețe ce va fi apreciată pentru o curte clasică și momente de poveste alături de familie și prieteni. Combinația din patru forme întrerupe liniaritatea și încadrează mai bine pavajul în orice cadru natural.
Astfel, îți poti crea propria poveste cu pavelele Anima și Malo, acum cu 30% discount! Nu mai sta pe gânduri și alege modelul care ți se potrivește.

Dacă dorești să beneficiezi de ofertă, adresează-te unui partener Elis Pavaje (lista montatori, lista distribuitori) sau vizitează-ne în showroom-urile fabricilor din Vințu de Jos (jud. Alba), Petrești, (jud. Alba), Stoenești, (jud. Prahova) sau Secuienii Noi (jud. Neamț).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri