Compania Altur Slatina îşi va suspenda activitatea temporar, în perioada 18 aprilie - 1 mai, din cauza conflictului dintre Rusia şi Ucraina, potrivit unui comunicat de presă transmis Bursei de Valori.

Măsurile sunt luate având în vedere situaţia generată de conflictul armat din Ucraina, care a condus la întreruperea activităţii economice din Ucraina, precum şi la instituirea de către comunitatea internaţională împotriva Federaţiei Ruse şi a Belarusului de sancţiuni economice, de restricţii financiare şi de restricţii privind relaţiile economice.

Pe fondul evoluţiei conflictului dintre Rusia şi Ucraina, Altur SA înregistrează o scădere a volumului activităţii de producţie cauzată de lipsa comenzilor din partea clienţilor externi (ZF Braking Systems Poland Sp. Z o.o., ZF Automotive Czech s.r.o) care şi-au redus activitatea de producţie, anulând comenzile de achiziţie.

Compania precizează că pentru o mare parte dintre salariaţi vor fi suspendate contractele individuale de muncă.

De asemenea, Altur Sinaia lasă deschisă posibilitatea prelungirii suspendării activității.

S.C. Altur S.A. este o societate pe acţiuni al cărei obiect de activitate constă în fabricaţia de piese turnate din aliaje de aluminiu şi pistoane auto pentru autovehicule, tractoare, autocamioane, fabricaţia de piese turnate din aluminiu pentru industria electrotehnică.

Sursa foto: Altur Sinaia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri