Cifra de afaceri a companiei de cargo si curierat TCE Logistica, membra a Grupului RTC, a ajuns la 2,5 milioane de euro in primul trimestru al anului, prezentand o crestere de 20% fata de perioada similara a anului trecut.

Pentru anul acesta, directorul TCE Logistica estima o cifra de afaceri de 11,5 milioane de euro, cifra care va proveni din cele doua segmenete ale companiei, cargo si curierat, mai precis 40% din curierat si 60% din cargo (volume mari, chiar tone, transportate la viteza de curierat).

TCE Logistica este singurul operator pe zona de Cargo (LTL) care ofera servicii de transport 'just in time' cu acoperirea integrala a teritoriului Romaniei. Compania detine un parc auto de 250 de vehicule.

In 2005, TCE Logistica a realizat o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, in 2006 aceasta ajungand la 8,5 euro. Directorul TCE Logistica Sorin Sofian, estima in urma cu doua luni ca piata de curierat din Romania va ajunge in 2007 la 170 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul 2006. Motivele invocate sunt dezvoltarea companiilor de retail, a serviciilor bancare, dar si a concurentei, datorata mai ales intentiei marilor companii de logistica europene de a intra pe piata romaneasca.

Grupul RTC a incheiat anul 2006 cu zece divizii reprezentand liniile principale de business, printre care si cea de logistica si a raportat o cifra de afaceri apropiata de un miliard de lei si un numar de 4.000 de angajati.

RTC Holding este unul din cele mai mari grupuri comerciale cu capital romanesc, care cuprinde, in prezent, 7 divizii: Office (B2B), Diverta (retail), ProCA (distributie IT&C), Mobishop (telecom), TCE (transport), Sistec-Sbsol (solutii IT), respectiv Dezvoltare (incubator de business).


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si