FrieslandCampina România a lansat oficial, în prezența prefectului Irina Muntean, a reprezentanților Ministerului Agriculturii, a senatorilor, deputaților, reprezentanților Ambasadei Olandei, a președintelui APRIL și a NRCC, o nouă linie de producție la Fabrica din Cluj, pentru cașcavalul Napolact.

Investiția a ajuns la aproximativ 3 milioane de euro și face parte din planul de extindere a fabricii din Cluj din cadrul Centrului de Excelență a brânzeturilor FrieslandCampina din România.

"Linia de producție pentru cașcaval, inaugurată astăzi, are o capacitate anuală de peste 3000 de tone și crește cu 40 numărul de locuri de muncă din domeniul producției de brânză pentru clujeni", a declarat Ferenc Szecskó, Director General FrieslandCampina România.

Cașcavalul Napolact completează gama de produse fabricate la Cluj: trei tipuri de telemea, brânza de burduf, brânza topită, unt si lapte.

Capacitatea de producție a centrului de excelență în brânzeturi de la Cluj este de 8.000 de tone de brânză și unt pe an și până la 35.000 de tone de lapte în ambalaje de carton.

"Prin această nouă investiție suntem complet echipați cu o linie de procesare și ambalare a cașcavalului de ultimă generație, ideală pentru a livra un cașcaval autentic românesc.", a concluzionat domnul Szecskó.

Sursa foto: FrieslandCampina Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri