Elon Musk le-a spus investitorilor că probabil le va dubla sau că le va triplă banii dacă îi vor sprijini eforturile de cumpărare a Twitter, potrivit New York Times.

Musk le-a spus chiar chiar că le-ar putea înmulți banii de cinci sau de zece ori dacă totul se desfășoară cum trebuie în ce priveșteachiziția de 44 de miliarde de dolari, a mai dezvăluit o sursă pentru The Times, scrie Business Insider.

Înainte de a înainta oferta formală de cumpărare a Twitter, proprietarul Tesla a afirmă că și-a asigurat finanțări care au totalizat 46,5 miliarde de dolari pentru a face posibilă tranzacția.

Potrivit unui nou document apărut în presă, Musk a adus un nou val de susținători ai investiției, care au adăugat alte 7,1 miliarde de dolari banilor deja strânși pentru achiziție.

Musk le-a mai spus investitorilor că poate să dubleze baza de useri a Twitter, ducând-o la jumătate de miliard până în 2025, le-au spus patru surse reporterilor de la The Times.

Musk a promis că poate să ducă veniturile Twitter la o valoare mai mult decât dublă în același interval de timp, precum și să aducă zeci de milioane de de clienți care cumpere servicii oferite de Twitter.

Musk a dat zvonul, printr-un tweet pe care l-a șters între timp, că ar putea să lanseze un serviciu (subscription service) prin care utilizatorii să primească un marcaj și să nu mai fie nevoiți să vadă reclamele afișate pe platforma de socializare.

De asemenea, într-un tweet anterior, Musk a afirmat că Twitter ar putea să taxeze puternic utilizatorii care sunt instituții publice sau comerciale. Miliardarul a adăugat de asemenea că va rămâne mereu gratuit pentru utilizatorii.

Musk le-a mai spus investitorilor că va ocupa funcția de CEO al Twitter, pentru o perioadă, a mai scris The Times. Este de așteptat ca Musk să urce pe poziția de CEO interimar după încheierea preluării, care așteaptă avize regulamentare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri