EVW Holding, distribuitor si importator al camioanelor olandeze Daf estimeaza ca va incheia acest an cu o cifra de afaceri cu 30% mai mare decat in 2006, pe fondul perspectivelor pozitive , a declarat pentru Newsin, administratorul companiei, Timotei Giurgi.

Administratorul EVW Holding a spus pentru Newsin ca cifra de afaceri va creste cu cel putin 30% a vanzarilor de autocamioane Daf pe piata romaneasca, care ar putea ajunge la 1.400 - 1.500 de unitati. Anul trecut, distribuitorul a inregistrat vanzari de 100 milioane euro.

Giurgi a spus ca daca "termenele de livrare s-ar mentine in termeni controlabili", vanzarile ar putea ajunge la 1.700 - 1.800 de unitati cu peste 50% decat cele 1.100 de camioane comercializate anul trecut.

Reprezentantul EVW Holding estimeaza ca 60% din cifra de afaceri va fi realizata prin comercializarea camioanelor Daf, iar restul prin alte activitati precum, vanzarea de anvelope si piese de schimb, service si activitati din domeniul logistic.

EVW Holding este conform "propriilor estimari" lider de piata pe segmentul camioanelor grele (cu masa maxima autorizata de peste 18 tone) si s-a plasat pe locul doi in segmentul vehiculelor medii si grele (cu masa maxima autorizata de peste 7,5 tone). Compania si-a inceput activitatea in 1992 la Cluj, iar in prezent are 500 de angajati si 5 reprezentante.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cefin se asteapta la o crestere a cererii pentru camioane in 2019