Compania a luat aceasta decizie pe fondul dinamicii inregistrate de piata locala de constructii

In luna mai a acestui an, Nolte Home Studio, al treilea producator de mobila din Germania si unul dintre cei mai importanti producatori din Europa, intra pe piata din Romania prin deschiderea primei reprezentante in Bucuresti.

Decizia companiei de a deschide un showroom in Romania are la baza prospectarea pietei locale si identificarea oportunitatii pe care o reprezinta cresterea spectaculoasa a sectorului constructiilor si in special a sectorului rezidential, care in luna februarie a acestui an a cunoscut un avans de 29.6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

„Dupa un studiu detaliat al pietei din Romania, Nolte Home Studio a decis ca mobila realizata de compania noastra la standardul german este produsul potrivit la momentul potrivit, avand in vedere dezvoltarea extraordinara a pietei locale a constructiilor,” declara Nayla Akoury, Managing Partner Nolte Home Studio.

De asemenea, integrarea Romaniei in Uniunea Europeana si simplificarea procedurilor legale reprezinta un alt factor care a contribuit la deschiderea unei reprezentante Nolte in Romania.

Piesele de mobilier disponibile in Romania fac parte din segmentul de mobila pentru bucatarie si sunt create si realizate in cadrul celor doua facilitati de productie pe care compania le opereaza in Germania,in localitatile Löhne si Melle, cu o suprafata totala de productie de 77.000 metri patrati.

In cele doua centre de productie, Nolte Home Studio produce zilnic 750 de bucatarii personalizate pe care le exporta la nivel mondial.

Termenul de livrare a mobilierului pentru clientii din Romania variaza de la 6 pana la maximum 8 saptamani.

Reprezentanta Nolte Home Studio din Bucuresti este localizata intr-o zona centrala a capitalei si beneficiaza de un spatiu de parcare pentru autoturisme.

Clientii din Romania vor fi asistati permanent in alegerea mobilierului potrivit de catre arhitectii si designerii de interior din biroul de arhitectura pe care compania il detine in Germania.

Nolte Home Studio ofera, de asemenea, o gama variata de accesorii de bucatarie, unele dintre acestea fiind asigurate de producatori cunoscuti pe piata locala, iar altele fiind special create in Germania pentru mobilierul propriu.

Compania Nolte Home Studio este prezenta la nivel mondial in piete din Europa, SUA, Canada, Japonia, Orientul Mijlociu si India, inregistrand vanzari anuale totale in valoare de 500 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
JYSK inaugureaza cel de-al 65-lea magazin din tara in Bucuresti