Producatorul de ciment Holcim Romania a inregistrat anul trecut un profit brut de 207 milioane de lei, cu 41% mai mult decat cel din anul anterior de 147 milioane de lei, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, informeaza NewsIn. Holcim Romania a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 774,7 milioane de lei in crestere cu aproape 30% fata de nivelul inregistrat in 2005, de 603 milioane lei.

Holcim Romania a investit in 2006 aproximativ 57 milioane euro intr-o serie de proiecte privind modernizarea tehnologiei de productie, protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatatea si securitatea in munca, proiecte sociale si de resurse umane. Compania detine in prezent trei fabrici de ciment in Turda, Campulung si Alesd, 15 statii ecologice de betoane si 4 statii de agregate. Holcim Romania are in prezent aproximativ 1.300 angajati.

Holcim Romania este o subsidiara a grupului elvetian Holcim, unul dintre principalii producatori de ciment, betoane si agregate (nisip si pietris) la nivel mondial, alaturi de companiile Lafarge (Franta) si HeidelbergCement (Germania), prezente si pe piata romaneasca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Programul "Atelierele Holcim" se extinde la nivel national