Lantul de supermarketuri Albinuta a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 80 milioane lei, mai mare cu 26% fata de anul 2005, cand compania a afisat afaceri de 64 milioane lei, informeaza NewsIn

Compania Albinuta Shops SRL a avut anul trecut pierderi de 350.000 lei, mult mai mici decat cele din 2005, cand compania a inregistrat pierderi in valoare de 13,4 milioane lei. Albinuta Shops a avut in 2006 aproape 400 salariati.

Societatea Albinuta Shops, detinuta in totalitate de catre grupul de retail Maxima LT, opereaza in Bucuresti un lant de noua magazine. Retailerul Profi Rom Food a cumparat anul acesta lantul de supermarketuri Albinuta de la societatea lituaniana Maxima LT, insa tranzactia se va finaliza dupa obtinerea avizului Consiliul Concurentei.Valoarea tranzactiei nu a fost inca precizata.

Pana la sfarsitul anului 2007, Profi Rom Food va opera, in Romania, o retea de 37 de magazine, cifra de afaceri depasind 73 milioane euro. Profi Rom Food este detinuta de grupul franco-belgian, Louis Delhaize. Din portofoliul de marci al grupului Louis Delhaize mai face parte si lantul de hypermarketuri Cora, care numara in prezent trei magazine, doua in Bucuresti si unul in Cluj Napoca, in care au fost investite 110 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si