InBev Romania, producatorul berii Bergenbier, a realizat o crestere a vanzarilor de bere, in primul trimestru din 2007, de 40 % comparativ cu perioada similara din 2006, fiind cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est inregistrata de concernul multinational InBev.

Dupa primul trimestru din 2007, vanzarile concernului multinational InBev din Europa Centrala si de Est au atins sapte milioane de hectolitri, cu 22,7 % mai mult fata de perioada similara din 2006.

"Anul 2006 a fost unul exceptional pentru InBev Romania, anul cu cele mai mari vanzari din istoria companiei. in primul trimestru din 2007, consecventa in strategia de marketing si excelenta in executia la punctul de contact ne-au adus din nou vanzari peste asteptari. Vectorii de crestere raman Bergenbier Q-Pack si marcile imbuteliate in PET dar si Beck's si Stella Artois", a declarat directorul general InBev Romania, Mihai Ghyka.

in luna mai 2007, Interbrew Romania SA a fuzionat cu Interbrew Efes Brewery SA si si-a schimbat denumirea in InBev Romania SA.

InBev Romania detine pozitia a treia in industria berii, cu o cota de piata de 22% la finalul anului 2006, conform datelor de retail audit MEMRB Romania.

Compania produce marcile de bere Stella Artois, Beck's, Bergenbier, Lowenbrau si Noroc si importa berile belgiene Leffe si Hoegaarden.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Mergem la Euro 2016! Ce industrii castiga din calificarea Romaniei