Dupa primul trimestru din 2007, vanzarile concernului multinational InBev din Europa Centrala si de Est au atins sapte milioane de hectolitri, cu 22,7 % mai mult fata de perioada similara din 2006.

"Anul 2006 a fost unul exceptional pentru InBev Romania, anul cu cele mai mari vanzari din istoria companiei. in primul trimestru din 2007, consecventa in strategia de marketing si excelenta in executia la punctul de contact ne-au adus din nou vanzari peste asteptari. Vectorii de crestere raman Bergenbier Q-Pack si marcile imbuteliate in PET dar si Beck's si Stella Artois", a declarat directorul general InBev Romania, Mihai Ghyka.

in luna mai 2007, Interbrew Romania SA a fuzionat cu Interbrew Efes Brewery SA si si-a schimbat denumirea in InBev Romania SA.

Citeste si:

InBev Romania detine pozitia a treia in industria berii, cu o cota de piata de 22% la finalul anului 2006, conform datelor de retail audit MEMRB Romania.

Compania produce marcile de bere Stella Artois, Beck's, Bergenbier, Lowenbrau si Noroc si importa berile belgiene Leffe si Hoegaarden.