Popeyes România, unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food cu servire rapidă din lume, va mai deschide un resturant în București în AFI Cotroceni, centrul comercial din sectorul 6. Acest retaurant este al treilea pe care compania îl deschide în România, după cele din Băneasa Shopping City și Park Lake.

Când se deschide Popeyes AFI Cotroceni. Care e data anunțată de companie

Restaurantul Popeyes din AFI Cotroceni se va deschide oficial pe 20 august 2022, potrivit unui anunț postat de compania americană, pe pagina de Facebook.

Important de precizat este că Popeyes România poate fi găsit și pe Tazz, fiind prima aplicație de livrare cu care restaurantul a semnat un parteneriat în România.

Primul magazin Popeyes din România a fost deschis la începutul lunii aprilie, în București, în cadrul Băneasa Shopping City. În țara noastră, magazinul este deschis de Sterling Cruise, firma care deţine franciza Salad Box, fondată de Dan Isai. Compania intenționează să deschidă încă alte 90 de magazine în următorii zece ani, pe piața locală, după cum preciza Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România, cu câteva săptămâni înainte de intrarea pe piață a brandului american.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana. Popeyes a urmat aceeași rețetă de aproape 50 de ani. Celebrul său pui prăjit este marinat timp de cel puțin 12 ore, apoi gătit lent folosind o tehnică de gătit brevetată.

Sursa foto: Wall-Street

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri