Reprezentanții AFI Europe împreună cu Primăria Arad au pus piatra de temelie a primului parc de retail care va fi construit în centrul orașului, AFI Arad urmând să fie primul parc comercial dezvoltat de AFI Europe în România.

Viitorul parc de retail va ocupa o suprafață construită de 30.600 de metri pătrați, pe un teren cu un perimetru total de 79.900 de metri pătrați.

Suprafața brută închiriabilă (GLA) a proiectului este de 29.400 mp, pe un singur nivel, deservită de 950 de locuri de parcare supraterane. În prezent, gradul de ocupare al proiectului este de 70%.

Ca o noutate pentru Arad, McDonald’s și-a deschis în cadrul proiectului primul restaurant de tip Drive-Thru din oraș, restaurantul având o suprafață de 148 metri pătrați.

Alți viitori chiriași ai parcului de retail AFI Arad vor ajunge și ei pentru prima dată în oraș cu această ocazie.

Printre ei se numără hipermarketul Carrefour (cu o suprafață închiriabilă de 5.800 mp), magazinul de bricolaj Leroy Merlin (cu o suprafață închiriabilă de 9000 mp), Media Galaxy (3000 mp) și Decathlon (2000 mp).

Mixul de chiriași include și branduri internaționale precum Sinsay sau Cropp. În plus, vizitatorii vor beneficia de oferta operatorilor de telefonie mobilă și a altor mărci bine-cunoscute.

Centrul comercial se va deschide pentru public în a doua jumătate a anului 2023.

Sursa foto: Shutterstock / Lonefin Media

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri