În cadrul proiectului, ce vizează acțiuni de dezvoltare profesională pentru angajații retailerului francez, Carrefour România îşi propune să formeze liderii de mâine, ca ambasadori ai companiei, oferindu-le, printre altele, oportunitatea de a fi mentorați în domenii-cheie de specialiști și profesori universitari recunoscuți în domeniu, ca parte a susținerii oferite de Academia de Studii Economice București, partener al demersului.

„Programul a fost personalizat business-ului Carrefour și este destinat tuturor colegilor, indiferent că își desfășoară activitatea în sediu sau magazine.”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv, Carrefour România.

Lansat în anul 2021, în parteneriat cu Academia de Studii Economice București, Școala de Lideri este un program multianual prin care angajații Carrefour, interesați de anumite domenii, pot dobândi cunoștințe specializate de la profesori recunoscuți.

În cadrul acestui program, 135 de angajați Carrefour au participat la cursuri și traininguri pe perioada unui an, timp în care s-au identificat abilitățile cheie ale acestora, beneficiind de programă personalizată pentru a le susține cât mai bine potențialul de dezvoltare.

În funcție de parcursul vizat, angajații Carrefour participanți la program au fost împărțiți în trei clase: Campus - care aduce împreună colegii care se pregătesc să devină Manageri de Magazin sau de Departament, Future Leaders Operațional - ai cărei membri vizează pozițiile de Director de Hypermarket sau Manageri regionali și clasa Future Leaders Sediu - ai cărei membri îşi dezvoltă competențele necesare a putea accesa poziţii de Manageri şi Directori.

Tematicile acoperite au inclus subiecte precum Leadership & Incluziune în Lumea Retailului, Managementul Schimbării în Lumea Retailului, Strategie în Retail, iar temele legate de Controlling, Finanțe pentru non-finanțiști, Driving Retail Digital Strategy In The Retail World au fost susținute de către reprezentanții Academiei de Studii Economice.

Cea de a doua ediție a programului Școala de Lideri urmează să fie lansată în luna octombrie a acestui an.

Sursa foto: Carrefour

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri