Berea Holsten inglobeaza experienta de peste 125 de ani a berarilor din Hamburg si respecta intru totul principiile de fabricatie statuate prin Legea Germana a Puritatii Berii promulgata in 1516 in Hamburg, Germania.

Shachar Shaine, Presedinte URBB, declara: äHolsten este o bere unica si relevanta pentru piata romaneasca, la un pret accesibil si de calitate premium. Lansarea berii Holsten pe piata romaneasca vine ca urmare a unor cercetari ample efectuate o perioada indelungata, care au demonstrat ca romanii apreciaza o bere germana, de o calitate ridicata si cu un gust deosebit. Aceste cercetari au venit in intaminarea previziunilor noastre in privinta cererii crescute pentru un astfel de produs, cat si in privinta faptului ca berea Holsten va fi bine primita de consumatorii romani, femei si barbati deopotriva, persoane nonconformiste, curioase, dornice sa incerce ceva nou. Cu noul produs acoperim mult mai bine segmentul premium din piata de bere romaneasca si intarim pozitia URBB de lider pe acest segment de piata. Berea germana Holsten isi are un rol bine definit in portofoliul companiei noastre, ajutandu-ne sa raspundem mai bine ocaziilor diferite de consum si nevoilor iubitorilor de bere din Romaniaö

Simbolul si logo-ul berii Holsten este un cavaler teuton care intruchipeaza valorile principale ale marcii: prietenie, franchete, autenticitate si originalitate. Aceste calitati se regasesc si in designul unic al etichetei si al sticlei. Holsten se adreseza persoanelor cu o atitudine deschisa, fara constrangeri, care prefera sa-si petreaca timpul liber in mod placut cu prietenii.

Tehnologia si modalitatea de fabricatie a berii Holsten respecta totodata principiile statuate de Legea Germana a Puritatii Berii promulgata in 1516 in Hamburg, Germania si normele actuale de igiena si securitate. Calitatea superioara a acestei beri mentinuta de-a lungul anilor a fost si este apreciata de consumatorii din peste 80 de tari din intreaga lume. Continutul de alcool al berii Holsten este de 5%. In Romania, berea Holsten este comercializata in sticle si doze de 0.5 L.

Holsten-Brauerei AG a fost fondata in 1897 in Hamburg, Germania. In 2004, dupa 125 de ani de existenta, compania Holsten-Brauerei AG, lider de necontestat pe piata berii din Sudul Germaniei, a fost achizitionata de Carlsberg A/S, cel de-al cincilea jucator pe piata berii la nivel international. Lansarea brandului Holsten in Romania face parte din strategia internationala a Grupului Carlsberg la nivel mondial de intarire a pozitiei de lider pe segmentul berilor premium si de completare a portofoliului de marci.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si