Clienții Mobexpert aleg preponderent piese de mobilier și decorațiuni realizate exclusiv în fabricile din România datorită designului unic și în tendințe al produselor, conform datelor celui mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni și un brand inovator cu tradiție pe piață.

Astfel, cele mai căutate piese de mobilier fabricate local sunt cele din gamele Wave, Taylor, Ramsey, Compact, Dora, Ambra, Cuba, Quartz, Calipso, Cardinale și Frame, create în acord cu așteptările și dorințele clienților Mobexpert. Prin diversitate și design deosebit, gamele Mobexpert oferă personalitate fiecărei încăperi. Totodată, până pe 28 septembrie, toate produsele din colecția Fabricat în România beneficiază de o reducere de 15%, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele din București și din țară.
Mobilierul fabricat în România este preferat de 60% dintre clienții Mobexpert, ceea ce a determinat compania să investească și mai mult în inovare, realizând piese de mobilă într-un număr tot mai mare, pentru a satisface cu succes orice așteptare din partea pontențialilor și actualilor clienți. Astfel, capacitatea de producție locală a companiei crește considerabil an de an.
În anul 1995, la începutul activității de producție în România, Mobexpert avea capacitatea de a livra într-o lună maximum 200 de scaune și 20 de canapele, însă astăzi compania atinge această performanță în mai puțin de o oră. Prin misiunea sa de a fi o companie inovatoare, Mobexpert îndeplinește cu profesionalism așteptările clienților, care sunt tot mai atrași de calitatea mobilei și a decorațiunilor fabricate în România.


Mobilierul de calitate, realizat pentru o utilizare îndelungată, este conceput de designerii Mobexpert și fabricat cu pricepere de cei 700 de specialiști din fabricile locale, aflat la Târgu Mureș, Dej, Suceava și București. De altfel, prin expertiză și noi tehnologii, an de an numărul de produse care înnobilează casele românilor crește în portofoliul Mobexpert, pe fondul cererii tot mai mari pentru mobilier fabricat în România.
Dorința clienților pentru noutate, diversitate și personalizare în amenajarea caselor este îndeplinită permanent de Mobexpert prin lansarea de noi game sau colecții, compania ajungând să realizeze 65% din produse în fabricile locale.
Pasiunea și atenția la detaliile care fac diferența se regăsesc într-o gamă variată de piese de mobilier și decorațiuni din colecția Fabricat în România, fie că vorbim de piese în stilul clasic, romantic, natural, contemporan sau în cel modern, urban și young living. Indiferent de model, material și dimensiuni, întreaga colecție de piese de mobilier este inspirată din dorințele clienților.
De asemenea, pentru ca fiecare casă să fie deosebită, Mobexpert a investit în ultimul an în realizarea a peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele și scaune de birou. În ultimul an, Mobexpert a lansat cel puțin un produs nou pe lună, creat și fabricat local.
Locuința este cel mai important loc pentru fiecare client Mobexpert, de aceea compania investește continuu în transformarea oricărei case într-o destinație unică, cu accent pe o atmoferă specială zi de zi, creată cu ajutorul mobilierului cu personalitate din colecția Fabricat în România.
Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume. Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferențiază pe piața de profil din România.

Sursa foto: Mobexpert

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri