Distribuitorii de produse farmaceutice si parafarmaceutice, Montero SA si Tamisa Trading SRL, tintesc o cifra de afaceri consolidata de 100 milioane euro, in urma fuziunii celor doua companii, a declarat pentru NewsIn, directorul general Montero, Flavius Hadadea.

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca analizaza in aceasta perioada documentatia depusa luna trecuta de cele doua firme cu privire la procesul de preluare a importatorului de produse farmaceutice Tamisa Trading de catre compania Montero.

"Operatiunea de concentrare economica are la baza fuzionarea structurilor logistice a celor doua companii intr-o platforma unica, cele doua firme functionand ca entitati distincte, grefate pe aceasta structura logistica comuna", a declarat Hadadea.

Citeste si:

Noua companie va avea o flota de 110 autoutilitare si un depozit modern, care se va inaugura in septembrie, in cadrul parcului logistic Chitila, insumand 45.000 metri patrati facilitati de depozitare. Potrivit lui Hadadea, cele doua societati vor fi recunoscute in piata prin brandurile lor: Montero, respectiv Tamisa. La acestea se adauga cel de-al treilea brand propriu, Varium, reprezentind divizia de parafarmaceutice.

Cele doua firme sunt active pe piata distributiei de medicamente din anul 1993, actualmente avand un numar total de peste 600 de angajati.