Herlitz Romania SRL Targu Mures a avut anul trecut un profit brut de 1,99 milioane lei, mai mare cu 65% fata de cel afisat in 2005, in valoare de 1,2 milioane lei, potrivit Monitorului Oficial, consultat de NewsIn.

Compania a raportat anul precedent o cifra de afaceri de 25,64 milioane lei, mai mare cu 38,5% decat afacerile companiei din 2005, in valoare de 18,5 milioane lei. Herlitz Romania a avut in 2006 un numar de aproximativ 115 salariati.

Herlitz Romania comercializeaza produse de papetarie cum ar fi instrumente de scris, rechizite scolare, articole de birou si accesorii pentru petreceri. in Romania, Herlitz este prezenta din anul 1990 si are sediul central la Targu Mures. Cele mai importante puncte de lucru din tara sunt in Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Galati, Bistrita, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Oradea.

Furnizorul de produse de papetarie si servicii, Herlitz Romania apartine grupului nemtesc Herlitz cu sediul central in Germania, care are o vechime de peste 100 de ani. Grupul Herlitz detine propriile sale centre de productie si distributie, raspandite in lumea intreaga.