Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai importanți operatori din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, inaugurează în Cluj Napoca cel de-al 25 magazin din România, în urma unei investiții de aproximativ 200.000 de euro.

Primul magazin din Cluj-Napoca este situat pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 2 și are o echipă formată din 25 de angajați

„Clujul este un oraș important pentru noi și reprezintă o adevărată provocare, atât prin prisma unei noi piețe de desfacere, dar mai ales din punct de vedere logistic și al costurilor. Având in vedere că lucrăm cu produse și ingrediente proaspete și sensibile, cum este aluatul pentru pizza, trebuie sa ne asigurăm că livrarea acestora de la laboratorul de producție din București este făcută la timp și in siguranță. În Cluj exista un potențial mare de dezvoltare a segmentelor de delivery și take-away, segmente care reprezintă esența businessului nostru, cu peste 95% din totalul activității noastre. ”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

În perioada 1 noiembrie 2022-15 ianuarie 2023, clujenii vor beneficia de oferte de -25% la prima comandă online, dar și la o serie de produse disponibile pe canalele de comandă online.

Comanda minimă pentru livrare este de 35 de lei, iar pentru comenzile din zona principală de livrare, cu valoare mai mică de 60 lei, se aplică si o taxă de transport de 2.99 lei. Magazinul din Cluj are de asemenea și 22 de locuri pentru consumul produselor în regim «dine-in».

Recent, compania a lansat o nouă versiune a aplicației mobile pentru Android și iOS, precum și o nouă platformă web pentru comenzi online.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alina Anghel
Alina a absolvit Facultatea de Jurnalism în Republica Moldova, la Chișinău. Ca jurnalist a lucrat anterior pentru libertv.md, iar acum scrie pentru Wall-Street.ro, unde acoperă domenii precum turism, sănătate și HoReCa.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri