Dedeman, unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital integral romanesc, intră în cursa reducerilor de Black Friday începând cu data de 11 noiembrie, în Dedeman București, conform magazinului de bricolaj.

Campania de Black Friday a marelui retail de materiale de construcție se va desfășura în perioada 11 - 20 noiembrie 2022.

„Vei avea 10 zile să prinzi oferte de neratat la mobilă pentru living și bucătărie, scule și unelte, construcții, sanitare și multe altele”, conform site-ului Dedeman.

Magazinul preferat al românilor când vine vorba de renovat este Dedeman, conform unui sondaj realizat de agenția McCann. Magazinul de bricolaj a fost ales de către 55% dintre respondenți și s-a clasat detașat pe primul loc al preferințelor. Am doilea loc este ocupat de cumpărăturile online, 26% au răspuns că atunci când vor să renoveze fac cumpărături de pe Emag. Următoarele magazine din top sunt Leroy Merlin (25%), Ikea (21%) și Brico Depot (20%).

Compania Dedeman a fost înființată în anul 1992 și este deținută de oamenii de afaceri Dragoș și Adrian Paval, devenit un lider în domeniul retail-ului materialelor de constructii si al amenajarilor interioare.

Sursa foto: Dedeman

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri