De Black Friday, Tazz lansează Tazz Bank Friday, campania prin care utilizatorii pot cumpăra cu prețuri începând de la 20 de lei un voucher de 100 de lei la restaurantul preferat și nu numai.

Prin această campanie, Tazz pune la vânzare vouchere la prețuri reduse, care pot fi folosite la o selecție de peste 3000 parteneri din țară, atât la restaurante, cât și la hypermarket-uri sau alte magazine.

Clientul poate folosi voucherul de 4 ori, pentru 4 comenzi plasate, folosind de fiecare dată câte 25 de lei din suma totală.

,,Mecanismul este unul simplu (...): utilizatorii pot cumpăra cu prețuri începând de la 20 de lei vouchere în valoare de 100 de lei la restaurantele și magazinele lor preferate, pe care le pot folosi pentru comenzi în aplicație.” a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Lista partenerilor campaniei Tazz Bank Friday acoperă peste 20 de orașe în care Tazz livrează: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Oradea, Craiova, Sibiu, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Deva, Buzău, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Năvodari, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgoviște, Târgu-Mureș.

În premieră, utilizatorii care dețin un abonament Genius, primesc cu o zi înainte acces la oferte exclusive - pe 10 noiembrie, ei pot achiziționa vouchere de 100 lei la prețul de 50 de lei, aplicabile la toți partenerii Genius.

Voucherele din campanie se vor regăsi în categoria Tazz Bank Friday din aplicație, disponibile pentru cumpărare în perioada 11 noiembrie 2022 – 13 noiembrie 2022, cu valabilitate până pe 31.12.2022.

Sursa foto: Tazz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri