Noul restaurant Popeyes în format Drive-Thru va fi situat în cadrul noului centru comercial Lemon Retail Park, care va deservi atât locuitorii din Pipera-Voluntari, zona Pipera, cât și pe cei care se află în tranzit, deoarece este situat la intrarea pe autostrada A3.

Per total, Popeyes are acum 300 de angajați în cele 5 restaurante din România: Băneasa, AFI, Park Lake, Drumul taberelor și acum în cadrul Lemon Retail Park, compania propunându-și să deschidă 90-100 de restaurante în următorii 10 ani.

"Un Drive-Thru necesită o investiție mult mai mare față de o deschidere într-un mall, din toate punctele de vedere. Efortul și tot ce înseamnă utilarea unei bucătării, a lobby-ului sau a liniei de drive presupun o investiție mai mare", a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer România.

Cât despre obiceiurile de consum ale clienților, aceasta a arătat că, după pandemie, a rămas foarte consistentă comanda prin platformele de livrare.

Astfel, a explicat reprezentanta Popeyes, deși mulți oameni după acești doi ani de restricții își doresc să iasă foarte mult, să aibă parte de experiența completă de food, în continuare a rămas un procent considerabil pe delivery.

"Oamenii nu mai aleg între a ieși afară și a comanda, ci comandă atunci când nevoia lor este cea mai mare", a completat Mihaela Lungu.

Cât despre noile piețe internaționale testate de companie, Anglia este o țară la fel de "proaspătă" ca și România, britanicii deschizând primul Popeyes în anul 2021, în luna noiembrie, au arătat reprezentanții Popeyes.

Aceștia s-au referit de asemenea și la designul restaurantului, pe care l-au descris ca fiind unul premium, fiind vorba despre Nola Eclectic, și despre care au menționat faptul că a fost implementat până acum doar în România.

Referitor la program, Chief Marketing Officer-ul Popeyes a explicat că se începe cu un program de la ora 11 dimineața până la ora 11 seara, în zilele de vineri și sâmbătă fiind deschis până la ora două dimineața.

Aceasta a adăugat însă că Popeyes speră să poată ajunge să țină deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Pentru cei din zonă, Popeyes Delivery va fi disponibil pentru comenzile la domiciliu, prin Glovo și Tazz.

Deschiderea noului Popeyes Drive-Thru va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, simultan cu inaugurarea noului Lemon Retail Park.

Anterior, Popeyes a deschis cel de al patrulea restaurant în România în Centrul Comercial Drumul Taberelor, aflat pe strada Brașov 25, Sector 6, din București.

Următoarea locație Popeyes va fi deschisă în luna decembrie, în Centrul Comercial Orhideea, iar de anul viitor, și alte orașe din România sunt avute în vedere.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri