Liderul pieței de beneficii extrasalariale din România a anunțat lansarea Edenred BIZTRO Club, o platformă creată pentru afacerile antreprenoriale și companiile mici și mijlocii, care oferă acces gratuit la resurse și informații practice pentru înființarea și dezvoltarea afacerii și beneficiile angajaților.

Sub umbrela Afacerea ta începe în Edenred BIZTRO Club, Edenred susține antreprenorii și IMM-urile să depășească mai ușor dilemele și dificultățile de care se lovesc când vine vorba de: taxe și legislație, oportunități financiare, digitalizare, strategie de business, promovare și comunicare cu publicul, susținerea și motivarea angajaților și a echipei.

Platforma include informații și resurse structurate pe patru secțiuni: Taxe și Legislație, Dezvoltarea afacerii, Starea de bine a angajaților și Dezvoltare personală. Utilizatorii au acces la materiale care îi ajută atât la începutul afacerii, cât și pe parcurs, pentru depășirea provocărilor cu care se întâlnesc. Toate acestea sunt puse la dispoziție în parteneriat cu Mastercard și cu o serie de specialiști în domeniile de mai sus.

Ce spune Codruț Nicolau despre noua plaformă

”Companiile mari utilizează aceste beneficii extra-salariale”, a declarat pentru wall-street.ro Codruț Nicolau, director general Edenred România și Benefit Systems. ”Însă dacă te uiți la majoritatea companiilor românești, microîntreprinderi, IMM-uri sau companii un pic mai mari, toate aceste companii ar putea beneficia de beneficii extra-salariale, dar eu nu am destule guri să povestesc cu fiecare în parte.”

De cele mai multe ori, antreprenorii și managerii de IMM-uri trebuie să gestioneze singuri diverse aspecte aspectele legale, fiscale, de IT, HR sau contabilitate. Ca urmare, este firesc, de pildă, să nu cunoască anumite facilități, așa cum sunt avantajele fiscale asigurate de beneficiile extrasalariale.

”Am stat să ne gândim: dacă aș fi antreprenor și aș avea 15 angajați, câte mâini drepte pot să am? Am un număr limitat, dar în același timp nevoile mele sunt pe o paletă foarte mare - expertiză fiscală, contabilă, juridică, de marketing, de PR, de o grămadă de lucruri”, spune Codruț Nicolau. ”Provocarea principală constă în a ne apropia de această vastă majoritate a ecosistemului de companii din România ca să le explicăm cum să-i ajutăm.”

Ce resurse vor fi pe plaftorma Edenred BIZTRO Club

Pe zona de Taxe și Legislație, în această platformă Ana-Maria Udriște, fondator Avocatoo, unul din primele top 3 site-uri de profil juridic din România și cel mai premiat avocat din industria MarComm, traduce domeniul juridic pe înțelesul antreprenorilor. De asemenea, utilizatorii Edenred BIZTRO Club au acces la expertiza experților BCR: Roxana Năstase, Manager Programe de finanțare, Ștefan Corcodel, Expert Programe de finanțare, și Daniel Nanu, Head of Micro Sales și Director Zonal Retail, vin cu informații despre managementul financiar și accesarea programelor cu garanții de stat și granturi cu fonduri europene.

În privința dezvoltării afacerii, Roxana Dibă, Managing Director GOLIN, asigură informații pentru poziționarea, identificarea mesajelor potrivite și consolidarea reputației unei afaceri, iar Adriana Georgescu, Digital Strategist, și Adrian Anghel, Senior Digital Manager, vin cu recomandări practice pentru promovare în spațiul digital, de la deschiderea unei pagini de social media la folosirea platformelor digitale pentru atingerea obiectivelor de business. De la expertul Dragoș Gavrilescu, inițiatorul primei comunități de profil din România și co-fondator al Design Thinking Society, antreprenorii învăță cum pot adapta conceptul la afacerile de mici dimensiuni, prin exemple concrete.

Iulia Buciuman, Executive Coach și co-fondator HUMANISTIC, va învăța antreprenorii cum să construiască un mediu echilibrat, bazat pe valori sănătoase. Dr. Mihai Bran, medic primar psihiatru, psihoterapeut și doctorand, co-fondator al platformei de sănătate și wellbeing ATLAS, vorbește despre sănătatea mintală și importanța acesteia, în contextul actual.

În secțiunea Comunicare și dezvoltare personală antreprenorii și managerii vor găsi metode prin care pot construi echipe bine sudate și prin care pot îmbunătăți abilitățile de relaționare în cadrul echipei. Informațiile sunt prezentate de Mihai Zânt, Executive Coach, Trainer și Partener co-fondator Career Shift.ro și HUMANISTIC.

Sursa foto: wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri