Ana Imep SA Pitesti a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri neta de 181,86 milioane lei, in scadere cu 2,5 % decat cea afisata in 2005, in valoare de 186,69 milioane lei, potrivit Monitorului Oficial.

Ana Imep SA Pitesti a avut in 2006 un profit brut de 5,8 milioane lei, mai mic cu 24,6% decat cel din anul 2005, in valoare de 7,7 milioane lei, conform informatiilor publicate pe pagina Ministerului Finantelor. Compania a avut anul precedent peste 1.300 angajati.

Ana Imep este parte a grupului Ana Holding si are ca domeniu de activitate producerea de motoare electrice pentru electrocasnice si echipament auto. Compania are 35 de ani de experienta si isi comercializeaza produsele atat in tara, cat si pe piata europeana si internationala.

Grupul Ana Holding, detinut de omul de afaceri George Copos, a investit in luna mai peste cinci milioane de euro in cladirea de birouri Ana Offices, primul proiect major al holdingului finalizat in acest an in sectorul investitiilor imobiliare.

Printre obiectivele de investitii importante finalizate de Ana Holding in anii anteriori se afla darea in folosinta a fabricii Ana Pan in anul 2006, precum si a bazei de antrenament Pro Rapid in 1997. Proiectele holdingului includ de asemenea investitii de amploare in urmatorii ani.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
George Copos a vandut o companie catre japonezi