Ozone Laboratories are, dupa primul trimestru 7,5% din piata vitaminelor, in fuctie de valoarea comercializata, ocupand astfel pe locul al treilea, in urcare cu doua pozitii fata de sfarsitul anului 2006, a anuntat compania farmaceutica.

Ozone concureaza pe segmentul de complex de vitamine si tonice cu produsele: Extrem Vit, Vitamine si Multiminerale (comprimate si efervescente), Vitakid, Intelect Plus.

Compania este lider de piata pe segmentul de produse pe baza de calciu, cu o cota de piata valorica de 14,8%, la sfarsitul primelor trei luni din acest an. Portofoliul Ozone pe acest segment cuprinde: Calciu lactic, Calciu Magneziu Zinc, Calciu + D3 (comprimate si efervescente), Calciu + D3 + Zinc, Osteozone.

Citeste si:

Potrivit datelor Cegedim, piata de vitamine a ajuns la valoarea de 67,8 milioane de euro in 2006, fata de 55,4 milioane de euro in anul anterior.

Ozone Laboratories a intrat pe piata farmaceutica din Romania in august 2001. Compania detine un larg portofoliu de produse atat din categoria medicamentelor etice (care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala) cat si a OTC-urilor. In prezent, Ozone Laboratories are subsidiare in Romania, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Republica Ceha, Grecia, Ucraina, Turcia si Ungaria.