Romgaz alocă peste 11 milioane de lei pentru lucrări pregătitoare provizorii, foraj şi probe de producţie la sonda de exploatare 250 Noul Săsesc, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul de licitaţii publice.

Contractul, în valoare estimată de 11,213 milioane de lei, va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul preţului cel mai scăzut.

"Sonda va fi amplasată în extravilanul comunei Laslea, judeţul Sibiu. Amplasamentul sondei este prevăzut lângă un drum de exploatare existent (Dc 3802), iar accesul la obiectiv se va face din DJ 143A (km 2+977, partea dreaptă) pe drumul Dc3802, în direcţia V, spre locaţia sondei 250 Noul Săsesc", e precizat în anunţ, notează Agerpres.ro.

Achiziţia nu implică încheierea unui acord-cadru şi nu intră sub incidenţa acordului privind achiziţiile publice.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 ianuarie 2023, ora 15:00. Ofertele sau cererile de participare trebuie depuse în limba română.

Data de deschidere a ofertelor este 9 ianuarie 2023, ora 15:00.

Sursa foto: RomGaz/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri