Holcim Romania lanseaza pe piata romaneasca Structo, un ciment pentru aplicatii multiple, usor de folosit. Produsul este realizat in conformitate cu noile standarde in vigoare.
Noul produs vine in intampinarea clientilor companiei cu o gama variata de aplicatii. Structo poate fi utilizat in betoane armate si nearmate, pentru diferite elemente de constructie din lucrari civile si ingineresti.

Betonul preparat cu Structo este omogen si usor de compactat, proprietati esentiale pentru obtinerea unor lucrari durabile si de calitate superioara.

„Piata locala a constructiilor, aflata in continua dezvoltare, are nevoie de produse competitive, care sa contribuie in mod eficient la reducerea timpilor de lucru si a perioadei de realizare a unei lucrari. Structo, cel mai nou tip de ciment al Holcim Romania, este realizat conform normelor europene in domeniu si indeplineste atat conditiile de calitate, cat si pe cele de mediu, sanatate si securitate in munca”, a declarat Markus Wirth, Director General al Holcim Romania.

Structo este disponibil in saci de 50 kg, paletizati si infoliati, si dispune de un termen de valabilitate de 60 de zile, cu respectarea conditiilor de transport si depozitare recomandate.

Productia Structo se face la fabricile de ciment din Campulung si Alesd, iar produsul este disponibil in toata tara, atat pentru utilizatorii finali persoane fizice, cat si pentru companiile de constructii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri