Noul produs vine in intampinarea clientilor companiei cu o gama variata de aplicatii. Structo poate fi utilizat in betoane armate si nearmate, pentru diferite elemente de constructie din lucrari civile si ingineresti.

Betonul preparat cu Structo este omogen si usor de compactat, proprietati esentiale pentru obtinerea unor lucrari durabile si de calitate superioara.

„Piata locala a constructiilor, aflata in continua dezvoltare, are nevoie de produse competitive, care sa contribuie in mod eficient la reducerea timpilor de lucru si a perioadei de realizare a unei lucrari. Structo, cel mai nou tip de ciment al Holcim Romania, este realizat conform normelor europene in domeniu si indeplineste atat conditiile de calitate, cat si pe cele de mediu, sanatate si securitate in munca”, a declarat Markus Wirth, Director General al Holcim Romania.

Citeste si:

Structo este disponibil in saci de 50 kg, paletizati si infoliati, si dispune de un termen de valabilitate de 60 de zile, cu respectarea conditiilor de transport si depozitare recomandate.

Productia Structo se face la fabricile de ciment din Campulung si Alesd, iar produsul este disponibil in toata tara, atat pentru utilizatorii finali persoane fizice, cat si pentru companiile de constructii.