Consiliul Concurentei (CC) analizeaza concentrarea economica in urma unui transfer de la Crossbrook Limited catre Moonbright Limited cu actiunile societatii care controleaza Continental Hotels Investments SA.
Operatiunea de concentrare economica se realizeaz prin cedarea catre Moonbright Limited de catre Crossbrook Limited a unui pachet de actiuni detinut la societatea care controleaz SC Continental Hotels Investments SA, respectiv SC Conti Hotels Investments SA. Prin aceasta operatiune se schimba forma de control asupra societatii Continental Hotels Investments, de la control unic la control in comun.
Daca va fi cazul, Consiliul Concurentei va solicita completarea notificarii cu datele si informatiile pe care le considera necesare pentru a analiza compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal. O decizie cu privire la aceasta operatiune de concentrare economica urmeaza a fi luata, conform prevederilor legale, in termen de 30 de zile de la data la care notificarea este considerata efectiva. Consiliul Concurentei este interesat in obtinerea observatiilor si punctelor de vedere de la agentii economici terti, in legatura cu aceast concentrare economica.

Moonbright este o societate vehicul al societtii PPF Investment, infiintata in scopul acestei concentrari economice. Obiectul su de activitate cuprinde, printre altele, desfasurarea afacerilor unei societti de tip holding si ale unei societti de investitii.

Crossbrook este o societate vehicul constituita in scopul acestei concentrri economice, apartinand familiei Enache. Crossbrook indeplineste activitatile unei societati de investitii.

Lantul de hoteluri Continental opereaza in principal in sectorul hotelier, iar in secundar in activitatile aferente barurilor si restaurantelor din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri