Operatiunea de concentrare economica se realizeaz見 prin cedarea catre Moonbright Limited de catre Crossbrook Limited a unui pachet de actiuni detinut la societatea care controleaz見 SC Continental Hotels Investments SA, respectiv SC Conti Hotels Investments SA. Prin aceasta operatiune se schimba forma de control asupra societatii Continental Hotels Investments, de la control unic la control in comun.
Daca va fi cazul, Consiliul Concurentei va solicita completarea notificarii cu datele si informatiile pe care le considera necesare pentru a analiza compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal. O decizie cu privire la aceasta operatiune de concentrare economica urmeaza a fi luata, conform prevederilor legale, in termen de 30 de zile de la data la care notificarea este considerata efectiva. Consiliul Concurentei este interesat in obtinerea observatiilor si punctelor de vedere de la agentii economici terti, in legatura cu aceast見 concentrare economica.

Moonbright este o societate vehicul al societ見tii PPF Investment, infiintata in scopul acestei concentrari economice. Obiectul s見u de activitate cuprinde, printre altele, desfasurarea afacerilor unei societ見ti de tip holding si ale unei societ見ti de investitii.

Crossbrook este o societate vehicul constituita in scopul acestei concentr見ri economice, apartinand familiei Enache. Crossbrook indeplineste activitatile unei societati de investitii.

Lantul de hoteluri Continental opereaza in principal in sectorul hotelier, iar in secundar in activitatile aferente barurilor si restaurantelor din Romania.