Toate trenurile Intercity ale CFR le vor oferi călătorilor acces la Wi-Fi la viteză 4G în cadrul unui proiect pilot derulat împreună cu Orange Business Services.

CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity. Indiferent de rețeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit și nelimitat la internet pe toată durata călătoriei.

Cum poate fi accesat WiFi-ul gratuit de la bord-ul trenului CFR Călători?

  • După urcarea în tren, se deschid setările Wi-Fi pe dispozitivul mobil.
  • La pornirea Wi-Fi-ului de pe dispozitivul mobil, în lista de rețele disponibile va apărea „Wi-Fi CFR”.
  • Se va selecta „Wi-Fi CFR” pentru conectarea la rețea.
  • Se va intrduce parola afișată la bordul trenului şi conectarea este finalizată.
  • Pentru ca toți pasagerii CFR Călători să fie în siguranță online, soluția Business Wi-Fi Mobile furnizată de către Orange Business Services are inclusă și opțiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, și a aplicațiilor care generează un trafic intens de date și pot afecta experiența altor călători.

În același timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opțiuni utile și pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu și pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi. Implementarea soluției de către Orange Business Services a fost făcută alături de Arobs Transilvania Software, partener pentru Wi-Fi Mobil și Smart Tracking.

.

Sursa foto: Facebook / CFR Călători

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri