Pregătirile sunt în toi la magazinul Primark ce se va deschide pe data de 15 decembrie în centrul comercial Park Lake din București. Cu această ocazie, wall-street.ro a avut ocazia să obțină câteva informații și imagini exclusive din incinta unuia dintre magazinele cele mai așteptate de români.

"Ne așteptăm să fim bine primiți de publicul din România. Știm că așteptările sunt foarte mari, pentru că clienții români au cunoscut brandul Primark în străinătate. Am primit de altfel foarte mult feedback cu privire la faptul că românii sunt foarte bucuroși că nu vor mai trebui să călătorească în alte țări pentru a avea parte de experiența Primark", a declarat pentru wall-street.ro Maciej Podwojski, Director Vânzări Primark, Europa Centrală și de Est.

Maciej Podwojski s-a alăturat echipei Primark în Marea Britanie în 2007, ca manager stagiar, extinzându-şi ulterior experienţa pe pieţele din Spania, Olanda și Germania. În 2011 a fost numit store manager la Primark Gelsenkirchen, Germania.

Acesta a coordonat deschiderea cu succes a mai multor magazine Primark, preluând în 2014 rolul de Area Manager pentru sudul Germaniei. În acest timp, a fost implicat în programul de extindere a brandului în regiune, deschizând patru noi magazine şi acordând în acelaşi timp sprijin magazinelor existente.

De asemenea, Maciej Podwojski a declarat pentru wall-street.ro faptul că Primark a implementat serviciul Click&Collect recent în Marea Britanie în 25 de magazine și este nevoie de timp până se vor putea aduna datele ncesare pentru a-l putea extinde și în alte țări. Acesta nu se așteaptă, prin urmare, ca acest serviciu să fie disponibil în România în 2023.

"România este o țară foarte atractivă din punct de vedere al consumatorilor. Deja am contractat al doilea magazin în AFI, iar după aceea vom vedea ce urmează", a mai declarat Maciej Podwojski.

Noul magazin Primark din ParkLake București se va întinde pe o suprafață de 3.735 m2 împărțită pe două etaje.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri