Ziua de 15 decembrie a adus pentru români deschiderea primului magazin Primark din țară, eveniment așteptat de foarte mult timp, lucru vizibil și din faptul că sute de oameni așteptau cu nerăbdare ca "panglica" să fie dată la o parte de la intrare la ora stabilită.

Astfel, după un scurt moment muzical menit să anime atmosfera, în care un grup de animatoare au dansat pe ritmurile muzicii alese de organizatori, cei aproximativ 500 de români care stăteau la coada în continuă creștere, persoane de toate vârstele, unii dintre ei chiar și cu copii, au năvălit, la propriu, în magazin la momentul deschiderii.

Cu această ocazie, de altfel, retailerul a făcut publică și suma investită în acest magazin: peste 10 milioane de euro. La eveniment au fost de asemenea prezenți ambasadorul Irlandei în România, Paul McGarry și viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu.

Deschidere Primark Bucuresti

Din fericire, spațiul oferit de magazinul Primark Park Lake este foarte încăpător, altfel cel mai probabil că standurile ar fi fost, probabil, demolate.

Deschidere Primark Bucuresti

Preferințele pe genuri și vârste au fost de la început vizibile, tinerele alegând standurile de cosmetice, persoanele mai vârstnice puloverele și hainele specifice de sezon, iar tinerii de ambele sexe, de vârstă medie, înghesuind, la propriu, blugi, tricouri și cămăși în sacoșe de cumpărături puse la dispoziție de organizatori.

Inaugurare Primark Bucuresti Park Lake

Fără îndoială, atracția principală a fost reprezentată de prețurile mici, despre care publicația noastră a scris pe larg.

Deschidere Primark Park Lake

Deschidere Primark Park Lake

Deschidere Primark Park Lake Bucuresti

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri