Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a retras de pe piață un sortiment de grapefruit de la doi comercianți, printre care și un retailer important care activează în piață.

Grapefruit retras de pe piață de ANSVSA. Ce trebuie să faci dacă ai cumpărat acest produs

ANSVSA a retras de la doi comercianți un sortiment de grapefruit roșu ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (ClorpirifosMetil). Produsele au fost retrase de inspectorii ANSVSA de pe rafturile magazinelor Carrefour și de la operatorul economic SC Microfruits S.A, se arată într-un anunț venit din partea instituției.

ansvsa grapefruit cu pesticide carrefour 20 decembrie 2022

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 16.11.2022-09.12.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să-l returneze la serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia în baza bonului fiscal.

ANSVSA

Produsele au fost vândute în perioada: 16 noiembrie 2022 – 03 decembrie 2022 și sunt parte din lotul 318. Lista cu magazinele Carrefour din România în care au fost comercializate produsele o puteți regăsi AICI.

Recent, Inspectorii Autorității Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) au realizat 2.360 de controale tematice în industria alimentară şi au aplicat 155 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 1,067 milioane de lei

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri