Directorul financiar al TAROM Costin Iordache a fost numit, miercuri, director general interimar al companiei, după ce mandatul de CEO al lui Mihăiţă Ursu a ajuns la final, anunţă Ministerul Transporturilor.

Potrivit comunicatului oficial, ” Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO -Mihăiță URSU, funcție deținută de acesta în ultimul an calendaristic și în perioada iunie 2020 - iunie 2021.

În acest sens, ținând cont de necesitatea asigurării unei continuități în demersurile inițiate de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General interimar pe domnul Costin IORDACHE, care la data numirii ocupa funcția de director financiar în cadrul companiei.”

Mihăiță Ursu, de profesie inginer geodez, mai fusese admnistrator la Poșta Română și referent la ADP sector 4. Sub mandatul său, linia aeriană a trecut la un model de tip low-cost.

Potrivit informațiilor de pe site-ul companiei, remunerația brută a directorului general al TAROM este de 37.000 lei/lună.

Sursa foto: Facebook / TAROM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri