Restaurantul La Hambar va funcționa într-un fost grajd amenajat pe domeniul Singureni Manor Equestrian Retreat și își propune să ofere experiențe culinare inedite în mijlocul pădurii, în vecinătatea cailor. Astfel, conceptul de fine dining în vecinătatea cailor își propune să transforme experiența culinară într-o poveste autentică.

Bucătăria românească modernă oferită de restaurantul La Hambar va fi condusă de către Executive Chef Alexandru Dumitru, desemnat, în iunie 2019 "Chef of the Year", de către Gault&Millau Romania, iar echipa La Hambar vă include alți 2 profesioniști pasionați din domeniu: Maitre de Maison - Octavian Gruianu și Sous Chef Floris Agafitei.

Meniul oferit va fi un meniu de degustare format din 10 feluri, se va schimba în funcție de sezon și conține ingrediente cultivate în gradina proprie de la Singureni Manor sau din surse de încredere, de la fermierii locali.

”Deschiderea La Hambar e încununarea unui an de cercetare în gastronomia românească tradițională cât și în cea modernă. Avem povești de spus, experiențe de împartășit și un restaurant (...) pe care îl numim acasă. La Hambar va fi locul de desfășurare al tuturor amintirilor mele, cu respect pentru ingrediente și datini, timp și loc”, a declarat Executive Chef Alexandru Dumitru.

Restaurantul La Hambar este realizat prin investiții din fonduri proprii, încununând un an în care resortul Singureni Manor a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de Euro.

De asemenea, restaurantul pune la dispoziția oaspeților o cramă care cuprinde peste 350 de etichete de vinuri, cu o investiție de peste 100.000 de Euro.

Noul restaurant La Hambar va fi deschis în timpul săptămânii de miercuri până vineri pentru cină, începând cu ora 17:30 și sâmbăta pentru prânz și cină, între orele 13 și 15:30, respectiv 17:30 și 21:00.

Deschiderea oficială a restaurantului va avea loc miercuri, 25 ianuarie 2023.

Sursa foto: La Hambar

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri