Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, acordată de Top Employers Institute, cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților. Compania a înregistrat cele mai bune performanțe la strategia de aliniere a obiectivelor de HR cu cele ale business-ului.

Această certificare validează eforturile și implicarea Mega Image în acțiuni și inițiative create special pentru cei peste 12.000 de angajați din #ComunitateaMega.

Procesul de acreditare ca Top Employer este unul amplu si riguros realizat de Top Employers Institute, în cadrul căruia sunt analizate toate practicile de resurse umane, având la bază 20 de criterii de evaluare, structurate în 6 categorii.

„Titlul de Top Employer ne face să fim foarte mândri. Ne-am luat angajamentul să ne punem colegii în centrul tuturor acțiunilor noastre la nivel intern și această certificare ne validează eforturile și implicarea, pornind de la una dintre valorile Mega Image: grija. Este în același timp și o recunoaștere valoroasă a atenției pe care o acordăm tuturor proceselor de HR, prin care oferim condiții excelente de lucru, ne motivează să lucrăm în mod constant la optimizarea practicilor de dezvoltare a resurselor umane și să răspundem cât mai bine nevoilor membrilor echipei noastre,” afirmă Ileana Alexandru, Vicepreședinte HR Mega Image.

Mega Image a obținut un scor peste media industriei de Retail din România în aria de angajament față de organizatie, confirmând astfel efortul și implicarea depuse pentru toți angajații din echipă, dar și alinierea la valorile companiei: grijă, integritate, spirit de echipă, umor și curaj.

De asemenea, rezultate foarte bune, peste media retailerilor din România certificați Top Employer 2023, au fost obținute și la categoria care a analizat misiunea, scopul și valorile companiei, principiile de etică, sustenabilitatea, diversitatea și incluziunea, precum și modul în care acestea sunt transmise în rândul angajaților.

Mega Image este primul brand din grupul Ahold Delhaize care primește certificarea Top Employer, validând astfel eforturile depuse pentru susținerea promisiunii de brand de angajator “Când suntem împreună, suntem Mega”.

Top Employers Institute este cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților. Fondat de peste 30 de ani, institutul a identificat și recunoscut ca Top Employer peste 1.800 de companii din 120 de țări și regiuni de pe 5 continente.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 955 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Oradea, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa foto: Mega Image

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri