Un angajat al companiei Curiera Transport, care activează pe raza București-Ilfov a fost plătit cu bani de jucărie, bancnotele false, fiind ascunse printre altele bancnote adevărate.

Curiera Transport Solutions a anunțat că, marți, 31 ianuarie unul dintre curierii aflați pe traseu a fost plătit cu bani de jucărie. Bancnotele false au fost inserate printre cele autentice. Potrivit companiei de, banii falși imită foarte bine materialul din care sunt confecționate bancnotele originale, fiind aproape identice, aspect care a făcut imposibilă depistarea la încasarea ramburs.

Bancnote de jucărie(Sursa foto: Curiera Transport)

Contactați de wall-street.ro, reprezentanții companiei au spus c ăprintre banii adevărați au introduse doar două bancnote false, așadar nu vorbim de un prejudiciu mare. Au depistat bancnotele false pe data de 1 februarie și au raportat imediat către poliția din Măgurele (Ilfov), pe raza căreia se află sediul companiei.

Deși prejudiciul nu este unul foarte mare, fondatoarea companiei a condamnat cele întâmplate și a anunțat că a sesizat autoritățile. În plus utilizarea de bancnote false este interzisă prin lege și aduce după sine deschiderea unui dosar penal.

(Sursa foto: Curiera Transport)

"Astfel de acțiuni sunt regretabile și de netolerat. Curiera Transport Solutions cooperează deja cu organele abilitate și ne dorim pe această cale să îi avertizăm și pe ceilalți furnizori de servicii de curierat de incident pentru a spori atenția în cazul colectărilor de tip ramburs", a declarat, într-un comunicat remis redacției, Silvia Duță, CEO & Fondator.

(Sursa foto: Curiera Transport)

Curiera se adresează micilor producători și comercianți care au de trimis între 1 și 1.000 de colete pe lună. În medie, 2.000 clienți au apelat la serviciile de curierat.

Compania are sediul în București și oferă servicii de livrare (național și internațional), e-Fulfillment (depozitare, picking, împachetare, creare AWB, etichetare și expediere), urmărire colete online în timp real, asistență pentru clienți atât direct, cât și în relația cu transportatorii parteneri și serviciul „Bani instant" (expeditorul primește banii din ramburs în doar câteva ore de la livrarea coletelor), Curiera Express.

Compania a fost fondată de către Silvia Duță, prima femeie din România care a investit într-o companie de curierat. După doi ani de activitate, cifra de afaceri a crescut considerabil – la 6 milioane de lei.

Recent,compania a anunțat și că a investit 1 milion de euro, într-o flotă de 10 mașini electrice, devenit prima companie de curierat din România cu o flotă complet electrică.

Sursa foto: Curiera Transport

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri