Platforma de servicii și abonamente medicale, de fitness și de nutriție SanoPass demarează un parteneriat cu UPfit.cloud, cel mai utilizat furnizor de software de gestiune pentru săli de fitness din România.

Începând cu primul trimestru al acestui an, cei peste 50.000 de utilizatori de servicii medicale și fitness SanoPass vor avea acces în timp real la toate activitățile de grup din peste 180 de cluburi de fitness care folosesc software-ul UPfit.cloud și își vor putea face programări online la clasele de grup, în toate județele țării.

Pentru abonații care frecventează mai multe săli de fitness, integrarea UPfit.cloud în aplicația SanoPass simplifică masiv căutarea claselor de fitness dorite, programarea și accesul la sală. Pentru sălile de fitness, integrarea SanoPass și UPfit.cloud simplifică procesele administrative și creează oportunități de a atrage noi clienți si de a maximiza numărul de participanți la clase.

Prin platforma UPfit.cloud, cluburile de fitness oferă servicii online membrilor, rapid și fără investiții adiționale: cont dedicat de membru, rezervări online la clasele de grup, aplicație de mobil pentru membri și angajați, precum și opțiunea de a vinde online abonamente, inclusiv abonamente care se reînnoiesc automat. Integrarea cu aplicația SanoPass simplifică organizarea și gestionarea programărilor, fluidizând munca angajaților cluburilor.

„Prin integrarea cu SanoPass, le facilităm accesul operatorilor de fitness la un segment de oameni activi, practicanți de sport, care caută activ ocazii și locații pentru clasele dorite (yoga, pilates, dansuri, box etc). Vrem să eliminăm deconectarea care încă mai există între cererea și oferta de fitness, spre beneficiul tuturor celor implicați”, spune Cosmin Turcu, Sales & Development Manager al UPfit.Cloud.

„De cealaltă parte, din punctul de vedere al practicanților de fitness, în special pentru cei care frecventează mai multe săli, programarea claselor presupune să jongleze frecvent cu mai multe conturi online, la mai multe cluburi, cu programări înregistrate în aplicații diferite care nu sunt sincronizate – proceduri greoaie, la care nu ne-am aștepta în lumea hiper-digitalizată în care trăim azi. Acum, prin parteneriatul cu UPfit.cloud, abonatii își vor putea programa clasele de fitness în oricare dintre cele până la 180 de cluburi care folosesc soft-ul UPfit.cloud, într-o singură aplicație, în timp real”, declară Alexandru Dinu, Network Fitness Manager la SanoPass.

Platforma SanoPass unifică şi digitalizează accesul la sănătate și fitness, în peste 1.000 de clinici medicale private şi peste 200 de săli de fitness. Prin intermediul reţelei sale naţionale de parteneri, platforma asigură servicii medicale și de fitness pentru 50.000 de abonaţi şi 30.000 de utilizatori activi.

Alexandru Dinu - SanoPass 1UPfit.cloud este cel mai performant software de gestiune destinat sălilor de fitness din România, utilizat în cele mai mari lanțuri de săli de fitness din România, în peste 180 de cluburi din România, Serbia, UAE, SUA și Ungaria. În prezent peste 300 de mii de utilizatori folosesc UPfit.cloud pentru programări la clasele de grup prin intermediul aplicației mobile.

„Încă de la începutul dezvoltării rețelei SanoPass FIT, am avut în vedere identificarea unei soluții prin care să conectăm abonații cu serviciile operatorilor de fitness într-o manieră și mai eficientă. Răspunsul a venit de la sine, pentru că o bună parte dintre sălile partenere SanoPass aveau deja softul UPfit.cloud implementat. Împreună, vom oferi o experiență mult mai fluidă utilizatorilor SanoPass FIT și abonaților sălilor partenere UPfit.cloud și vom ajuta la optimizarea volumului de lucru al operatorilor de fitness. Totodată, încurajăm operatorii de fitness să adopte platforma UPfit.cloud, prin beneficii substanțiale pentru partenerii SanoPass care se alătură rețelei și doresc să implementeze acest soft de gestiune”, spune Alexandru Dinu, Network Fitness Manager la SanoPass.

Aplicația SanoPass are peste 50.000 utilizatori și oferă acces la o rețea națională de 1000 de clinici partenere și peste 250 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar și fitness, spa și aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asiguratori și Telemedicină non-stop.

Rețeaua medicală SanoPass include centre medicale precum: Sanador, Emerald,, Synevo, Affidea – Hiperdia, Arcadia, Medstar etc., în timp ce rețeaua de săli de fitness partenere include: Belaqva Active Wellness, 700 FIT, Sweat, Neby Fitness, Fit9 by Alma, Bodybible, Endorfine etc.

Sursa foto: Alexandru Dinu/ SanoPass

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri