Producătorul de vinuri Caii de la Letea a realizat, în parteneriat cu Federația Română de Rugby, o nouă gamă de vinuri premium – Inimă de Stejar. Lansarea marchează participarea Stejarilor la turneul final al Cupei Mondiale de anul acesta din Franța.

Cele trei cupaje care alcătuiesc colecția Inimă de Stejar sunt disponibile exclusiv în rețeaua magazinelor Kaufland:

Fetească Neagră & Cabernet Sauvignon – cu note de cireșe negre și fructe de pădure, pe un fond construit din condimente și ciocolată.
Fetească Neagră & Syrah & Cabernet Franc – cu arome stratificate, de la prune până la cireșe, căpșuni, zmeură și pepene verde proaspăt tăiat, dar și o notă subtilă de boabe de piper roșu.
Chardonnay & Riesling & Viognier – arome de flori de portocal, piersică albă și citrice.

„Ne bucurăm că partenerii noștri de la Kaufland au rezonat cu obiectivele noastre și s-au alăturat inițiativei de promovare a sportului cu balonul oval și, implicit, a vinului oficial al Federației Române de Rugby”, a declarat Alin Lăzărescu, General manager Via Viticola.

Lansarea colecției Inimă de Stejar a fost marcată printr-o sesiune de autografe alături de o parte dintre jucătorii selecționați în lotul național.

Ne bucurăm să putem fi alături de Caii de la Letea și de Federația Română de Rugby, aducând noua colecție, în exclusivitate, în rețeaua Kaufland.”, a adăugat și Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Vinul Caii de la Letea s-a născut în cea mai veche podgorie a Dobrogei, lângă dealurile Saricii și ale Niculițelului.

Sursa foto: Caii de la Letea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri