Del Fin Leasing IFN si-a majorat, in luna mai, capitalul social cu patru milioane lei prin incorporarea profitului realizat in anul 2006 pana la un total de zece milioane lei (trei milioane euro).

Compania si-a propus, pentru acest an, cresterea "volumului bunurilor finantate cu peste 50%, de la 12 milioane euro inregistrate in 2006, pana la 18-20 milioane de euro", in conditiile in care in primele patru luni ale anului a incheiat contracte in valoare de 5,2 milioane euro, cu 73% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Structura portofoliului se mentine in aceleasi limite inregistrate anul trecut, autovehiculele detinand o cota de 92%, respectiv 8% echipamentele", mai precizeaza compania.

"Del Fin Leasing IFN SA se adreseaza in general companiilor si in special firmelor mici si mijlocii (IMM-uri) cu o pozitie consolidata pe piata, dar si celor infiintate de curand", potrivit comunicatului companiei.

Del Fin planuieste, pentru 2007, extinderea in teritoriu cu doua reprezentante noi in Constanta, respectiv Craiova. La finalul anului trecut compania a deschis un punct de lucru din Pitesti, care a realizat de la inceputul acestui an un volum al bunurilor finantate de 15% din totalul afacerilor companiei.

Del Fin Leasing IFN a incheiat parteneriate cu Banca Comerciala Romana (BCR), BRD, OTP, Piraeus Bank si este o companie independenta de leasing, cu capital privat integral romanesc, membra a Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania din anul 2000.