Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a retras un sortiment de chipsuri de la vânzare, după ce a descoperit mai multe nereguli. Produsul respectiv era comercializat pe rafturile magazinelor Mega Image.

Amendă ANSVSA pentru un sortiment de chipsuri de la Mega Image

Produsul Terra Chips, un sortiment de chipsuri cunoscute ca fiind o alternativă sănătoasă de snack-uri, a fost retras de pe rafturile magazinelor Mega Image. ANSVSA a anunțat că va retrage imediat produsul de la comercializare după ce s-a descoperit că deține un conținut ridicat de acrilamidă. Anunțul a fost făcut de ANSVSA, pe pagina instituției.

Amendă ANSVSA pentru un sortiment de chipsuri de la Mega ImageSursa: ANSVSA

Dorim să va aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul TERRA CHIPS STRIPES&BLUES 110G, cu lot: 228 A3 și cu termenul de valabilitate: 29/03/2023. Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându‐se un conținut ridicat de acrilamidă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

ANSVSA

Chipsuri contaminate cu acrilamidă. Reacția Mega Image

Mega Image a reacționat imediat după ce s-au constatat nereguli la produsul pe care îl comercializează. Retailerul recomandă consumatorilor să nu consume respectivele chipsuri și să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la dată de 17.03.2023. Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”, au anunțat reprezentanții Mega Image.

LISTA cu magazinele Mega Image în care au fost vândute chipsurile Terra Chips Stripes & Blues poate fi regăsită AICI.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri