Suntem foarte bucuroși să anunțăm că firma USOURCE, o firmă de servicii IT din Cluj, se alătură familiei INCRYS. Companie cu sediul în București, INCRYS a avut o evoluție semnificativă începând din anul 2000, cel al înființării, până în prezent. Ceea ce a început ca o firmă mică cu clienți locali, pe zona de servicii hardware, a evoluat într-un business de servicii IT pentru clienți internaționali, atât IMM-uri, cât și corporații mari, de renume. Având ca principală arie de interes software-ul și infrastructura, utilizate în întreprinderile medii și mari, INCRYS este în prezent organizată în 3 mari linii de business: servicii de inginerie software, servicii cloud și servicii de management IT.

Firma USOURCE a fost fondată în 2015 de către antreprenorii Adrian Sătmărel și Cătălin Ștef. Cei doi au pus bazele unei companii care are ca principal domeniu de activitate oferirea de servicii digitale pentru clienți din Statele Unite ale Americii. Cu perseverență și cu pasiune pentru zona tehnică, colegii din USOURCE au livrat numeroase proiecte, iar calitatea muncii lor le-a oferit tracțiunea necesară extinderii numărului de clienți deserviți.

„De-a lungul discuțiilor, inițiate și purtate cu sprijinul Gloriei Pop, căreia îi mulțumesc pe această cale, mi-a fost din ce în ce mai clar că cele două companii, INCRYS și USOURCE, pot funcționa bine împreună. Ambele companii sunt conduse în spirit antreprenorial și în ambele companii acordăm o atenție deosebită propriilor angajați. Date fiind asemănările, dar și elementele care ne asigură complementaritate, sunt încrezător în viitorul comun al celor două entități. Mult succes pe mai departe familiei mărite!” - Adrian Sătmărel, Co-fondator USOURCE.

„USOURCE este o companie cu foarte mult potențial, potențial strâns legat de calitatea angajaților săi. Această achiziție este un pas major în execuția planului nostru ambițios de creștere pentru 2023 și pentru anii următori. Sunt recunoscator colegilor mei din INCRYS pentru aportul lor în cadrul companiei în acești ultimi ani, în care am experimentat cu toții un context global turbulent. Noi suntem încrezători că puterea însumată a celor două companii ne va ajuta să navigăm mai bine și într-o manieră sustenabilă și prosperă. Bun venit noilor noștri colegi din USOURCE!” - Andrei Sandu, Director General INCRYS.

Ne vom continua călătoria pentru ca ambele companii să crească organic și, totodată, pentru a căuta în mod activ noi parteneriate care să ne sprijine extinderea în interiorul și în afara granițelor României.

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim persoanelor care ne-au ajutat în finalizarea acestei tranzacții: Iulia Dragomir (care a condus echipa din partea bpv GRIGORESCU ȘTEFANICĂ), Radu Momanu (Capital Invest) și Radu Georgescu (CFO Network), care au consiliat INCRYS pe parcursul întregului proces. Pentru USOURCE asistența juridică a fost asigurată de Gloria Pop și de către echipa sa de la Pop Attorneys at Law.

Sursa foto: INCRYS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri