Compania Rominserv, Antreprenorul General al Grupului Rompetrol, a castigat un contract in valoare de 800.000 de dolari (peste 1,9 milioane lei) pentru realizarea lucrarilor de modernizare si dezvoltare a retelei de alimentare cu apa a localitatii Iordacheanu, judetul Prahova. La licitatie au mai participat firmele Schnell Leitung, Petromservice, Elva Grup Ploiesti si Fibec Campina.

Proiectul se va desfasura in perioada iunie - martie 2008 si va fi finantat din fondurile proprii ale Primariei Iordacheanu si de la bugetul de stat. in cadrul acestuia, vor fi realizate atat lucrari de reablitare si extindere a retelei de alimentare (instalarea a 14.000 metri liniari de teava din polietilena) cat si de constructie a doua statii de clorinare (situata inaintea rezervoarelor de acumulare a apei, instalatie este necesara filtrarii si tratarii apei de consum a populatiei prin diferite procedee chimice), respectiv trei rezervoare de acumulare de 200 metri cubi.

“Rominserv este o companie integrata, asigurand, alaturi de subsidiarele sale Rominserv Valves Iaifo Zalau si Palplast Sibiu, un pachet unitar de servicii si produse (robineti si teava de polietilena). In acest sens, pretul, termenul de executie si standardele de calitate, asigurate in concordanta cu cerintele complexe ale clientului, au avut un rol decisiv in atribuirea contractului”, a declarat Victor Popovici, director general al companiei.

Citeste si:

Printre lucrarile similare realizate de Rominserv se numara si cele de reabilitare a retelelor de distributie din Navodari (2002) si Turcoaia, judetul Tulcea (2004).

In acest an, compania si-a propus extinderea activitatii si a numarului de clienti in domeniul serviciilor de mentenanta industriala si EPCM (engineering, procurement, construction, management) pentru proiecte de investitii, modernizare, optimizare a proceselor si infrastructura.

Rominserv estimeaza pentru 2007 atingerea unei cifre de afaceri de aproximativ 130 milioane dolari, in crestere cu 22% fata de indicatorul financiar inregistrat in 2006, neauditat, in valoare de 106,3 milioane dolari.