Mădălina Olteanu este unul dintre tinerii antreprenori din România, deținând o afacere cu produse handmade din lemn. „Lemn în Dar” este un business care a pornit online în 2020, înregistrând o cifră de afaceri de aproximativ 46.000 de euro. Deși a dat Swarovski pe lemn, businessul tinerei românce a ajuns la vânzări de peste 160.000 de euro în 2022.

Fondatoarea „Lemn în Dar” a pornit pe cont propriu acum zece ani, când a învățat să confecționeze bijuterii din argint cu pietre Swarovski din tutorialele de pe Youtube.

Ulterior s-a orientat spre artizanat și, în urmă cu șase ani, s-a mutat din București la Sibiu, unde își poate vinde produsele pe tot parcursul anului la diverse standuri din centrul orașului. De aici, turiștii pot achiziționa suveniruri „Lemn în Dar”.

„La scară mare, handmade-ul e greu”

Fondatoarea „Lemn în Dar” povestește că ideea businessului a pornit dintr-o vacanță în Islanda, când a vizitat mai multe magazine de accesorii și bijuterii. Odată întoarsă în țară, aceasta a început să urmărească videoclipuri pe Youtube, pentru a învăța cum se pot confecționa brățările sau colierele.

Eu fac business de la 23 de ani, am început cu bijuterii din argint cu elemente Swarovski. Am pornit pe handmade, iar în timp am ajuns la obiecte făcute din lemn, lucrate sau pictate manual. Din experiența mea, la scară mare, handmade-ul e greu.

Mădălina Olteanu, fondator „Lemn în Dar”

Produsele vedetă ale brandului „Lemn în Dar”

Produsele vedetă ale brandului „Lemn în Dar” sunt agendele personalizate, create din lemn reciclat. Pe lângă acestea, mai există și o gamă de până la 2.000 de produse din diferite tipuri de lemn, cum ar fi fag, plop sau furnir. Materialele sunt folosite pentru a confecționa invitații pentru botezuri, nunți, cutii pentru sticle de vin, semne de carte personalizate sau bijuterii și accesorii, precum și mărțișoare.

Citește articolul integral pe Retail.ro.

Sursa foto: Lemn în Dar/ Mădălina Olteanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri