Producatorii de inghetata estimeaza ca datorita vremii foarte frumoase vanzarile din acest an vor avea o crestere cuprinsa intre 10% si 50% fata de anul precedent, potrivit reprezentantilor companiilor de profil
Potrivit acestora, in cazul in care temperaturile vor depasi cu mult valoarea de 30 de grade Celsius, atunci vanzarile nu vor avea o crestere atat de mare. "Cam pana la 30 de grade este temperatura la care se consuma multa inghetata. Daca acest prag va fi depasit cu mult, atunci oamenii vor renunta la inghetata in favoarfea apei minerale", a declarat pentru NewsIn, Sergiu Liti key acount manager la Napolact.

Reprezentantul companiei Amicii, Oana Trifan, sustine ca "in cazul unor temperaturi foarte ridicate, probabil ca nu va creste semnificativ consumul de inghetata pe strada, dar cu siguranta oamenii isi vor cumpara inghetata pentru acasa. si, pana la urma, depinde de confortul fiecaruia. Oricum, eu cred ca va fi o explozie a consumului de inghetata in acest an", a spus Trifan.

Un alt motiv pentru crestrea vanzarilor la inghetata este, in opinia lui Liti, puterea de cumparare a oamenilor. "Daca pana acum majoritatea oamenilor se orienta spre o inghetata ieftina, acum ei isi permit sa cumpere si sortimente premium", a precizat reprezentantul Napolact.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri