Romanian Software, lider pe piaţa software în domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, oferă posibilitatea IMM-urilor să acceseze soluții digitale, prin granturi de până la 100.000 de euro disponibile cu programul PNRR.

Valoarea granturilor pe care le pot obține IMM-urile pornește de la 20.000 - 30.000 euro pentru microîntreprinderi (sub nouă angajați), 20.000 - 50.000 euro pentru întreprinderile mici (10 - 49 angajați) și 20.000 - 100.000 euro pentru întreprinderile mijlocii (50 - 249 angajați).

Prin achiziționarea soluțiilor din suita colorful.hr, IMM-urile își pot digitaliza întreg departamentul de HR, cu oricare dintre cele 13 module: salarizare, managementul personalului, pontaj, employee self-service, training, evaluare, recrutare și selecție, managementul documentelor, bugetare, enterprise social network, analytics, travel.

Odată implementate soluțiile colorful.hr, IMM-urile își pot automatiza sarcinile la nivelul departamentului de HR, prin informații și date cheie la îndemână, productivitate crescută și alocare eficientă a resurselor interne existente, siguranța datelor, proceduri la zi cu legislația în vigoare și o focalizare a specialiștilor de HR pe oameni și nu pe procese.

Pe toată durata programului, întreprinderile pot beneficia nu doar de granturi pentru digitalizare, ci și de consultanță, începând de la aprobarea proiectului, cât și pe perioada întocmirii dosarului de finanțare. Condițiile complete de eligibilitate pot fi găsite în Schema de Ajutor de Minimis - Digitalizarea IMM-urilor, iar perioada pentru depunerea dosarului de finanțare este 15.02.2023 - 18.04.2023.

„Suntem promotorii digitalizării, iar prin colorful.hr ne dorim ca fiecare companie, indiferent de industria în care activează, să își transforme munca și procesele prin soluții digitale. Cu ajutorul programului PNRR susținem IMM-urile să acceseze granturile pentru adoptarea de soluții digitale care să le susțină creșterea la nivel de business. Consultanții noștri sunt alături atât pe parcursul aprobării proiectului, cât și după ce dosarul a fost aprobat, oferind consultanță pentru alegerea soluțiilor de HR din suita colorful.hr.” - a declarat Victor Dragomirescu, Director General Romanian Software/colorful.hr.

Despre PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se constituie într-un document strategic ce stabilește prioritățile investiționale, cât și reformele necesare pentru redresare și creștere sustenabilă corelate tranziției verzi și digitale avute în vedere de Comisia Europeană. PNRR are la bază șase piloni principali: tranziția verde, transformarea digitală, creșterea inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii, coeziunea socială și teritorială, sănătate și reziliență economică, socială și instituțională, dar și politici pentru Noua Generație.

Despre Romanian Software / colorful.hr

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software ajută companiile să inoveze procesele de HR, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanța, dar și obiectivele de creștere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competențelor, spațiul personal al angajatului, comunicarea internă, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicație mobilă. Complementar, se oferă servicii de externalizare a salarizării și administrării de personal, recrutare și leasing de personal, consultanță legislativă în dreptul muncii și asistență fiscală.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri