Compania chineză de fast-fashion Shein își propune să își dubleze vânzările la aproape 55 de miliarde de euro până în 2025. Acest lucru ar face ca retailerul de modă să fie mai mare decât Zara și H&M la un loc.

Ca parte a pregătirilor pentru IPO (Oferta Publică Inițială), Shein are tot interesul de a atrage analiștii și potențialii investitori cu ajutorul unor prezentări convingătoare ale managementului, informează Retaildetail.eu

Financial Times a reușit să intre în posesia unei astfel de prezentări și relatează că firma chineză de fast-fashion susține că își propune să își dubleze vânzările până în 2025.

Dacă retailerul online ar reuși, într-adevăr, să atingă acele 58,5 miliarde de dolari în vânzări, compania ar depăși vânzările giganților modei ca Zara și H&M la un loc.

Anul trecut, Shein a obținut vânzări de 22,7 miliarde de dolari (21,3 miliarde de euro) și un profit de 700 de milioane de dolari (650 de milioane de euro), în scădere de la 1,1 miliarde de profit în 2021, deoarece costurile de producție și de transport aerian au crescut.

Citește articolul integral pe Retail.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri