Îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile pentru bărbați marca Hugo Boss ajung mai aproape de publicul din regiunea de nord-est a țării, retailerul urmând să inaugureze primul magazin din afara Capitalei la Iași, al patrulea din România, pe o suprafață de peste 200 mp.

Iubitorii brandului vor regăsi în noua locație atât articole vestimentare pentru bărbați, cât și încălțăminte și accesorii.

Piesele acoperă diverse stiluri, de la cel business la cel casual, oferind combinația de elemente pentru o garderobă potrivită pentru diversele momente ale zilei.

„(...) dorința noastră este de a le oferi ieșenilor acces la o varietate cât mai mare de branduri high end și de a le pune la dispoziție, în mod constant, noi experiențe de shopping.”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Hugo Boss se concentrează pe dezvoltarea și comercializarea de modă și accesorii pentru bărbați și femei. Compania are sediul în Metzingen (Germania), iar la nivel global este prezentă în peste 100 de țări.

Casa de modă germană Hugo Boss a fost adusă în România, în sistem de franciză, de către antreprenorul român Adrian Antonio Gică.

Hugo Boss s-a remarcat de asemenea în timpul pandemiei, când a deschis mai multe magazine, în ciuda condițiilor dificile impuse de restricții.

Tot în acest an, în Palas Iași se vor inaugura alte patru locații în premieră pentru regiune.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri